Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

OVERNATTING PÅ ÅKRAFJORDTUNET

MERK! Ved forespørsel på leige av våre leiligheter for ein lengre

periode eller ifbm med anleggsarbeid ta direkte kontakt med oss på 916 89 377

Book nå

LANGFOSS


Vår største og flotteste leilighet på heile 110 kvm. Nyoppussa i 2020. Inneheld stor stove med åpen kjøkken løysing, to soverom og bad med vaskemaskin. Har stor overbygd terrasse med flott utsikt over Åkrafjorden. Lys og triveleg leilighet for den som vil ha noko ekstra.

VESTLY


Ein kjekk og godt utnytta leilighet på 70 kvm. Inneheld stove og åpen kjøkken løysning, to soverom og bad med vaskemaskin. Har stor overbygd terrasse med flott utsikt over Åkrafjorden.

 

MIDTLY

Ei av to litt mindre leiligheter på ca 35 kvm som best kan samanliknas med eit stort hotellrom med eit lite kjøkken. Her har du stove og soverom i eit samt eit bad med vaskemaskin. Flott beliggende terrasse som gir den beste utsikt mot Åkrafjorden.

AUSTLY

Den andre av dei litt mindre, men populære leilighetane våre. Ca 35 kvm. Også her får du soverom og stue i eit. Bad med vaskemaskin. Inneheld eit lite kjøkken. Stor terrasse som ligg litt meir tilbaketrukket men med fin utsikt over Åkrafjorden.

 

Share on Facebook

Logg inn