Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kontakt oss:  BUTIKK 90664696 /KAFE 90664536/96727815


 

EIT MØTE MED VESTLANDSK MATTRADISJON – OMKRANSA AV FLOTT NATUR


 Skal du reise rundt på Vestlandet? Gløym ikkje å leggje turen innom Åkrafjordtunet – eit unikt serverings- og overnattingssted i eventyrlege omgivnader. Nyt eit fat med Norges beste spekemat mens du skuar utover det vakraste norsk natur har å by på. Me ynskjer deg hjerteleg velkomen til ei oppleving du seint vil gløyme!

Våre leilegheiter

 

ÅPNINGSTIDER BUTIKK


  • Alle dager 07 - 23
  • Butikken vår er også digital og sjølvbetjent på enkelte tider, som f.eks tidlig morgon og sein kveld. Nå i sommer vil den være betjent mellom kl 09:00 og 19:00
  • MERK! Om du møter stengt dør ikkje fortvil. Bruk ditt eget visa kort og logg deg inn i.Velkommen 

 

 

ÅPNINGSTIDER KAFE


  • Man - Fredag 10 - 19
  • Lørdag 10 - 18
  • Søndag 10 - 19

 NB! Om Take Away er eit alternativ for deg, ring oss.

 MERK! Servering av varmmat stenger 30 min FØR me stenger for dagen.

 

BUTIKK

Gjer deg klar for ein handel utanom det vanlege! I vår butikk finn du kolonialvarar og spekemat av unik kvalitet. Du kan sjå noko av utvalet i vår nettbutikk.

 

LES MER

KAFÉ

Åkrafjorden er viden kjent for sine mattradisjonar og vår kafeteria er namngjeten for sitt gode kjøkken. Menyen vår er tufta på lokale råvarer, tradisjon og historie med røter heilt tilbake til 1870.

LES MER

CATERING

Skal du halde eit arrangement her på Vestlandet? Kokkane på Åkrafjordtunet har i mange år levert fantastiske cateringopplevingar til små og store selskap.

LES MER

 

ELBILLADING OG GODE PARKERINGSMOGLEGHEITER

Vi har gjort vårt ytterste for å gjere Åkrafjordtunet til ein naturleg og attraktiv stoppestad på ferda di langs Vestlandet. Lad elbilen på vår ladestasjon mens du nyt ein god matbit i kafeen!

LES MER

 

 

Share on Facebook

Logg inn