noende

CATERING

Åkrafjordtunet er kjent for sitt gode kjøkken basert på lokale råvarer og lokale produsenter. Om du ikkje finn akkurat det du tenkte på, så ta kontakt. Me er 4 faglærte kokkar som står klar til å hjelpa deg med mat uansett anledning og meny.

Ny oversik med allergener i følgje den nye matinformasjonsforskrifta er no tilgjengleg her på nettsida og i eget PDF format. Ta kontakt om det ønsker denne tilsendt.
Treng du meir informasjon, ta kontakt med vårt kjøkken:

Ansvarleg kokk for for vår Catering avdeling er Aud Berit L. Jensen
Telefon direkte kjøkken 53 77 14 84
E-post: post@akrafjordtunet.no


KOLDTBORD

Tunet's:   Tunet's spesial:
Heimelaga karbonader med løk   Heimlaga karbonader med løk
Grilla kylling   Grilla kylling
Røykt vikingskinke   Røykt vikingskinke
Roastbiff   Roastbiff
Spekemat   Spekemat
Røykt aure   Skinkestek med surkål
Eggerøre   Røykt aure
Potetsalat   Reker
Blanda salat   Potetsalat
Tunet's dressing   Waldorfsalat
Rømmedressing   Tunet's dressing
Remulade   Rømmedressing
Smørkuverter   Remulade

Toast brød grovt/fint eller

steinovnsbakt brød grovt/fint

 

Majones

 

 

 

Smørkuverter

Allergener: Egg, melk, fisk, senneo, hvete, bygg, rug og havre

 

Toast brød grovt/fint eller

steinovnsbakt grovt/fint

 

 

 

Eggerøre og blanda salat

Allergener: Egg, skalldyr, fisk, nøtter, sennep, hvete, bygg, rug, havre og melk

kr. 265,- pr. pers. (min. 10 pers.)

 

 kr. 295,- pr. pers. (min 10 pers.)

Til alle våre koldtbord kan ein velga oppskåre toast brød eller steinovnsbakte brød.

Dei steinovnsbakte brøda er halvsteikte, me kan steika dei eller ein kan få steika dei

sjølv den dagen koldtbordet skal brukast.

GRYTERETTER

Biffgryte med ris, potetstappe eller kokt potet.   145,- pr. pers.
Viltgryte med ris, potetstappe eller kokt potet   165,- pr. pers.
Kyllinggryte med ris, potetstappe eller kokt potet   139,- pr. pers.
Svinegryte med ris, potetstappe eller kokt potet   135,- pr. pers.
Gryterett med kjøttdeig, ris, potetstappe eller kokt potet   119,- pr. pers.
Allergener for våre gryteretter: Melk, hvete og egg    
Blanda salat, tunet's dressing, baguetter, brød og smør   30,- pr. pers.

SUPPER

Betasuppe m/ røykt svinekjøtt og hardangerpølse

 

99,- pr. liter

Betasuppe m/ røykt svinekjøtt, røykt lammekjøtt og hardangerpølse

 

109,- pr. liter

 Allergener: Ingen

 

Me reknar 0,75l pr. pers

DESSERTER TIL KOLDTBORD

Tunet's karamellpudding. Allergener: Melk og egg   45,- pr. pers
Dronning Maud fromasj. Allergener: Melk og egg   45,- pr. pers
Riskrem med saftsaus/bærsaus. Allergener: Melk   45,- pr. pers
Multekrem med krumkake. Allergener: Melk   50,- pr. pers
Bærkompott med vaniljesaus. Allergener: Melk   45,- pr. pers

VARMRETT TIL KOLDTBORD

Biffgryte med ris

 

79,- pr. pers

Viltgryte med ris

 

89,- pr. pers

Rømmegraut m/rosiner,sukker,og kanel Svinegryte med ris

 

59,- pr. pers

Allergener: Melk, hvete og egg

 

69,- pr. pers

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter